Inschrijfformulier workshopdag 28 oktober 2019

Voornaam en naam *

Straat *

Nummer*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer (voor vragen of mededelingen) *

E-mail adres *

Man / Vrouw *
ManVrouw

Geboortedatum (jjjj-mm-dd) *

Te beantwoorden vragen:

1: op welke categorieën van de HSP-PLUS TEST op ruimtevoorhoogevoeligheid.nl heb je gescoord? (noem de categorieën, en als je die test nog niet hebt gedaan, gauw doen!) *

2: Heb je een voorkeursvolgorde voor de workshops en zo ja welke? (noem de nummers in jouw volgorde, meeste stemmen gelden die dag) *

3: Heb je bij workshop nummer 5 de voorkeur voor a. of b.? (meeste stemmen gelden die dag) *
AB

4: Heb je nog iets te vragen of op te merken voor die dag, en zo ja, wat dan? *

5: Ja, ik ga akkoord met onderstaande informatie *
Akkoord

Bij de inschrijving ga je akkoord met de volgende informatie:

a. De dag is bedoeld voor volwassenen die weten dat ze hoogsensitief zijn. De dag is door de opbouw zeer geschikt voor hoogsensitieven.
b. Het zijn workshops waarin je op verschillende manieren bezig bent, telkens weer anders. Je krijgt 5 praktische handvatten aangereikt zodat je na de dag ermee kunt werken met en voor jezelf.
c. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. De dag gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
d. Je werkt voor jezelf met jezelf of met 1 of 2 anderen (na de centrale uitleg) in samenwerking.
e. Tussen elke workshop is er voldoende pauze zodat je niet overspoeld hoeft te raken.
f. De pauzes tussendoor zijn bedoeld om je fris te houden voor de workshops: kies zelf wat je in de pauzes doet: herkauwen, rusten, wandelen, slapen, mediteren, praten, eten, drinken etc. Je hoeft niet te socialiseren, doe wat jij nodig hebt.
g. Je schrijft in door het inschrijfformulier online in te vullen en op te sturen en het workshopbedrag over te maken op NL68 INGB 0004608915 t.n.v. M.H.J. Bosman te Nijmegen. Je bent ingeschreven als beide zijn ontvangen. Het inschrijfformulier bevat een paar vragen om te beantwoorden, houd daar rekening mee. Je kunt inschrijven tot en met vrijdag 18 oktober 2019.
h. Je deelname wordt bevestigd met een mail met informatie en hoe je je kunt voorbereiden.
i. Als je na inschrijving toch niet zou kunnen komen, krijg je geen geld retour maar kun je je wel laten vervangen door een andere HSP die het inschrijfformulier invult en opstuurt. Dit regel je dan zelf.
j. De hele dag is er koffie/thee en tegen kostprijs fris; je neemt zelf je lunch mee.
k. Zorg dat je fit bent, dan heb je het meeste profijt van de dag. Er worden centraal (=in de grote groep) geen persoonlijke problemen besproken, dus verwacht dat ook niet. Ieder komt voor zichzelf en je hoeft andermans “aandachtspunten” niet op te lossen.

Maak zo snel mogelijk het bedrag van € 95,- over naar bankrekeningnummer NL68  INGB 0004608915, t.n.v. M.H.J. Bosman te Nijmegen.