Aanmelden ontmoetingsavond (eerste keer)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Welke datum wil je komen? (verplicht)
19 februari19 maart17 april8 mei11 juni2 juli

Mijn score HSP-Plus TEST is (noem de categoriƫen waar je op scoort) (verplicht)

Ik kom graag omdat ik...(verplicht)

Ik vind het volgende thema voor de ontmoetingsavond interessant: (verplicht)

Ik wil nog iets opmerken, namelijk:

Ik heb de Algemene Informatie Ontmoetingsavonden gelezen en ik heb de uitleg (over aanmelding en betaling, de juiste instelling, rol van en informatie over Maria Bosman en de voorwaarden gelezen). Ik begrijp alles en ga daarmee akkooord.Ik vind het goed dat mijn naam en emailadres bekend worden bij Ruimte voor Hooggevoeligheid zodat ik een bevestiging kan ontvangen.
Akkoord