HSP – Snuffelworkshopdag 21 december 2013

HSP – Snuffelworkshopdag
Ontmoet jezelf, ontdek en geniet op 21 december 2013 !

Krijg in 1 dag van 10.00 tot 15.45 uur maar liefst 5 praktische handvatten die je gelijk verder brengen met je hoogsensitiviteit, voor ook nog eens een zachte prijs

Workshops:
1. “Eerste Hulp bij HSP ongelukken: weg van jezelf geraakt door te veel prikkels”. Leer op een eenvoudige manier weer bij jezelf terug te komen. Een positief rigoreuze, out-of-your-comfort-zone methode.
2. “Aandacht = groei”. Leer dat je je eigen wereld beter vorm kunt geven door je aandacht te verleggen. Een eye-opener voor je leven lang.
3. “Help me, maar niet heus?!”. Leer om je gericht open te stellen voor hulp van een ander door de juiste hulpvraag te stellen. Een verfrissend verrassende manier zonder discussie.
4. “Ik ben toch zó goed, toch?!”. Verlaat je afhankelijkheid van anderen voor goedkeuring en leer je eigen lijn te volgen. Vind de weg naar jouw prachtige krachtige zelfkern.
5. a. “Ik en mijn emoties: wie is de baas?”. Leer weloverwogen keuzes te maken als emoties een rol spelen. Een experiment voor een lastig HSP-stuk. OF (meeste stemmen gelden op die dag) b. “Ik of de ander of ik of ?”. Leer te voelen wanneer bepaalde emoties van de ander zijn en niet van jou. Een experiment voor een lastig HSP-stuk.


Goed om te weten:
a. De dag is (alleen) bedoeld voor HSP-ers die al weten dat ze HSP zijn.
b. Het zijn workshops waarin je op verschillende manieren bezig bent, telkens weer anders. Je snuffelt als het ware aan verschillende manieren van werken met en voor jezelf.
c. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers.
d. Je werkt voor jezelf, met jezelf of in kleine groepen (na de centrale uitleg) in samenwerking.
e. Tussen elke workshop is er voldoende pauze zodat je niet overspoeld hoeft te raken.
f. De pauzes tussendoor zijn bedoeld om je fris te houden voor de workshops: kies zelf wat je in de pauzes doet: herkauwen, rusten, wandelen, slapen, mediteren, praten, eten, drinken etc. Je hoeft niet verplicht te socialiseren, doe wat jij nodig hebt.
g. Je schrijft in door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen/te faxen en het workshopbedrag over te maken. Je bent ingeschreven als beide zijn ontvangen. Het inschrijfformulier bevat een paar vragen om te beantwoorden, houd daar rekening mee. Je kunt inschrijven tot en met woensdag 18 december 2013.
h. Je deelname wordt bevestigd met een mail met informatie en hoe je je kunt voorbereiden.
i. Als je na inschrijving toch niet zou kunnen komen, krijg je geen geld retour maar kun je je wel laten vervangen door een andere HSP-er die het inschrijfformulier invult en opstuurt. Dit regel je dan zelf.
j. De hele dag is er koffie en thee en fris, en bij de door jou zelf meegebrachte lunch is er vegetarische soep.
k. Zorg dat je lichamelijk fit bent, dan heb je het meeste profijt van de dag. Er worden centraal (=in de grote groep) geen persoonlijke problemen besproken, dus verwacht dat ook niet en zorg dat je mentaal ook fit bent. Ieder komt voor zichzelf en je hoeft andermans “aandachtspunten” niet op te lossen.

Prijs: 145 euro.
Kun je een tweede HSP-er inspireren om ook in te schrijven? Bel me dan voor korting!

Locatie: De Pelmolen in Beek-Ubbergen. Route-beschrijving en informatie volgt bij bevestiging.

Ik hoop je dan te onmoeten.
Op naar een zinvolle, effectieve, ontdekkende, gezellige dag samen !
Maria Bosman, 024-3608562.

Reageer